//tiera ! sayatiera: CERITA KAMI

Wednesday, 17 October 2012

CERITA KAMI

SALAM SEMUA... :)
 

Kali nie nak cerita pasal budak kelas kt politeknik pulak. tetibe terpikir nak buat entry pasal nie,mybe rindu sangat-sangat dekat dyeorg kot,,yela sem nie kan kami praktikal jadi masing2 dekat negeri sendiri,Nak jumpe dah la jauh2 semua,,, kat utara,selatan,timur,barat semua ada,so mane la ade masa kan nak jumpe,,hukhukhuk...fb jela jadi pengubat rindu kteorg..ahahaha ayat punye la skema....oke la nak bagi korang sume tengok gambar2 kteorg dari sem 1 sampai la sem 3...



sem 1,,mase nie kteorg buat solat hajat,bacaan yassin untuk exam n makan2 cikit.,nie la makanan yang ada masa tu hasil kutipan duit kelas budak2 nie,,tpi bukan aku yang kutip ea,,aku bgi duit and makan jer,,huhuu...masing2 muka sememeh jer kan,yela sem 1 lagi masing2 nk tunjuk baik,sopan,ayu termasuk la aku..hahaha...pic nie cam x complete jer,,urmmm,,ade gak yang x dapat join time nie,demam la,balik kampung la,,nk wat camne dah x dpt nk join kan,len kali nak pastikan sume ade la baru best wooo..


team hijau malam tu. Tak sangka plak bole tersama dengan yang lain padahal tak rancang pon..huhuhu..sweet jer kan... :) 

Oke..sem 2 pulak... 

Sem dua yang byk dugaan..huhuhu...biase la kan,dalam hidup msti byk dugaan,,cpe jer yg xde dugaan.Mase nie lepas kteorg buat perjumpaan kelas kejap,,settle kn masalah kelas,,pastu last skli mntak maaf ngn sume...time la masing2 dok nagis...aku??? kompom la ngis gak.....sedih taw mse nie,,,sgt2 sdih,,,kalau tak silap time nie dah nk dekat exam dah..tu yg settle kn masalah cepat2... :) .... Tgok la gmbar nie budak2 lelaki kelas aku mmg hyper sgt..korang bole tgk sendri kan..ehh ehhh btol ke aq eja hyper tu..ahahha,,


sem dua jugak...mase nie saje2 jer nk amek gmbar ramai2 satu kelas...guna kamera dak kelas jer pon...panas time nie,yela baru lepas abes kelas,pastu kt tengah2 dataran lagi,,memang berpeluh la kan..korang tengok time nie msing2 serius sbb formal la konon2 nyer,,nanti tgk lagi sekali ehh cmne plk,,,




nampak dah kan..masing2 dah terabur...over plk ko GB...haahaha....comel dek mok ngn capik kt depan bila buat camtu kan...suke tgok.. :) .....Ada lagi wei gmbar,,jap ehh......


muke sume dah macam ape ntah,,,sume muke kilat n penat..tpi nk lgi amek gmbr tu...gmbar last sblom balek ke blik masing2....lelaki dengan perempuan asing2 taw......
jap....ade lagi nie...


dekat Filem Negara Malaysia..best time nie,dapat belajar benda baru,,yela kos kteorg kan ada blajar edit2..sbb tu lect ajar pergi sini,dapat jumpe pak abu taw,,huhu


heyy pak abu!!! aku dengan ciktiramissu


gurls only...boys??? xtaw mane dyeorg pergi...


gambar penutup untuk sem dua...jap ade lagi gambr tok sem tiga plak.....huhuhu
motif ko besar kn gmbar?? ahahhaa..sje2 jer,mati aq lau awek atir nmpk.. 


Oke..sem 3 pulak... 

sem 3....dah makin matang dah...ahhaha..sem 3 sebelum kteorg pergi praktikal..6 bulan wei ttak jmpe dyeorg,,rindu tu  tak payag ckp la kan..tuhan saje la yang tahu..hikhikhik...gambar2 sem 3 cantik cikit,biase la org lua amek kan,pstu dyeorg edit2 la,,,hehee


cantik kan gmbar nie,,pndai abg tu,,bgus dye punye idea,,,ehh korang cepat cri mane aq?? ahaha


lastly....gambar last tok sem 3....ade lgi sebenarnya tpi nnti kang jenuh korang nak baca kan..nanti aku buat entry lain plk ea...ok bye...rndu budak2 nie taw....hukhukhuk..... 

p/s: sambung buat keje plk,,nak call customer..tm tm... :)




thankyou ! jangan lupa comment !

7 advise me:

Nizam Ijam said...

best la... ramai kawan :)

tiera_at said...

msti la best..xde kwn x bole idup taw,huhu

Cik Yaya said...

wahh ni sume mesti hei=pi go lucky ni..hehe
meriah jee

tiera_at said...

cikk yaya::taw x pe,,kmi sume happy go lucky..wooott2...

Sa Michaisi said...

Wah wah molek semua , hehe . Ala nanti boleh jumpa letuw, hekhek . Buat gathering ke hape kan :B

tiera_at said...

huhuhu,,msti ler molek2...xpe dh nk jmpe pon bulan 12 nie,,jap lgi jer tu.. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

 
Copyright © . All Right Reserved by cikkmimin