//tiera ! sayatiera: GUD NITE SUME~~

Monday, 19 November 2012

GUD NITE SUME~~

     Urmmm,,,entry pendek tpi padat tok bgi korg bace..(padat la sangat kan!)entry nie di taip pada pukul 12.00mlm,,,,ikot jam lappy nie la kan..mate dah ngntok tpi gagahkan juga diri nie untuk taip pape yg ptot...yela dah bersawang kot blog aku nie,,,dh lme diabaikan,,maklumla bizi knon-knon nyer.... :p ..urmmm..esok dah stat bgon pagi untuk g keje (praktikal je pon)..alahaiii malas seyhhh....mane tak nyer dah cuti seminggu ttbe kne kje plak..very2 malas oke! npe la mase cepat tol berjalan and npe la bos tak bagi cuti lgi kan..huhhuu....nak buat ape la esok kt offce tu,,kalau di suruh check status pelanggan kt sistem ntah ingt lgi ke tak nie,,otak nyer dh beku cam tak bole berfungsi dah,,blurrr~~~(tipu jer tu) ...hukhukhuk....
   
      oke la..cukup la untuk malam nie..tak larat nak taip lgi dah..mate dh ngntok sgt3 nie..kalau rajin esok buat entry len plk,, :) ...tapi seblom tu nak bagi doa tdo kt korang,.,aku taw korang sume taw doa tdo,tpi saje2 jer nk share...bole kan bole kan....

nah amek nie....bace btol2..bru dapat tdo dengan tersenyum..huhuhuu
                                 
gambar dari belas ihsan encik google  
gud nite korang yang bace...heee..oke nk bce doa tdo nie,,,daaaaa ;)                            

thankyou ! jangan lupa comment !

5 advise me:

Arjuna Silvera said...

nite!!

tiera_at said...

huhuhu...nite2.. :)

Nurulee said...

Good night. hehehe. All the best =D

tiera_at said...

nite....huhuu,,thanks..all the best gak..winkwink...

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

 
Copyright © . All Right Reserved by cikkmimin